22 / 5 / 2023

Vi söker en redovisningskonsult!

Arbetsbeskrivning.

Nu utökar FEST Ekonomi sin avdelning. FEST Ekonomi är en personlig redovisningsbyrå som hjälper små som stora bolag med bokföring, bokslut, deklarationer, löneadministration, fakturering osv men även rådgivning. Vi söker dig som har erfarenhet av brett ekonomi-/redovisningsarbete (gärna) från en redovisningsbyrå med erfarenhet av såväl månads- och årsbokslut m.m. För att trivas hos oss har du en positiv livssyn och besitter en god social kompetens. Är du ute efter en roll med varierande och utvecklande arbetsuppgifter och gillar att ha mycket kundkontakt? Då kan detta vara jobbet för dig.

FEST ekonomi är stationerade mitt i centrala Helsingborg i trevliga ljusa lokaler. Du kommer bli en del av ett team på 5 personer. Givetvis erbjuds hybridarbetsplats om så önskas.

I den här rekryteringen samarbetar FEST Ekonomi med Randstad Finance. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag 2023-06-05, så ansök gärna så snart som möjligt.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Vid frågor kontakta vår ansvariga Rekryteringskonsult hos Randstad Finance: Mathilda Shiburi, [email protected].

Vi ser fram emot din ansökan!

kvalifikationer

Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi och erfarenhet av att arbeta med fakturering, löpande bokföring och att vara självständig i bokslutsarbete. Vidare är det meriterande om du är van att arbeta i fortnox eller bekant med något annat större ekonomisystem. Har du tidigare erfarenhet att arbeta på en redovisningsbyrå är detta meriterande. Du talar och skriver flytande svenska obehindrat.

Som person är du noggrann, ansvarsfull, strukturerad och självständig. Du ser och förstår både helheten och detaljerna. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person ser vi med fördel att du är en lagspelare som är öppen och kommunikativ. Att ha ett öga för detaljer, att arbeta brett och kunna organisera och prioritera dina arbetsuppgifter för att nå deadlines är avgörande. Då rollen innebär mycket kundkontakt och rådgivning är det viktigt att du är serviceinriktad och känner att du är experten i rollen som redovisningskonsult till dina kunder.

Ansvarsområde

Dina dagliga uppgifter varierar men vanliga inslag i tjänsten omfattar

  • löpande redovisning
  • avstämningar
  • månadsbokslut
  • självgående i att upprätta årsredovisning samt årsbokslut
  • deklarationer

Om FEST Ekonomi

FEST Ekonomi är den personliga redovisningsbyrån som hjälper företag med de ekonomiska sysslorna såsom bokföring, bokslut, deklarationer, löneadministration, fakturering osv men även rådgivning.

FEST ekonomi drivs av Mia Jansson tillsammans med fyra kollegor. Det är dem som driver FEST Ekonomi framåt. Tillsammans har de många års erfarenhet av ekonomiarbete där de ger sina kunder det bästa möjliga för att skapa så bra förutsättningar för deras kunder som möjligt. Läs gärna mer på hemsidan FEST Ekonomi