• Löpande redovisning

  Behöver du hjälp att bokföra leverantörsfakturorna?

  Vill du att vi sköter dina betalningar? Ska vi se till så att du får betalt för dina kundfakturor? Hur redovisar du dina kvitton och utlägg? Har ni löner? Vi kan hjälpa dig med allt som du inte vill göra. Tillsammans kommer vi fram till en plan som passar för just dig. Vi låter dina behov och önskemål styra hur mycket, eller lite, du vill att vi ska sköta åt dig. Vi använder oss utav bokföringsprogrammet Fortnox, där så mycket som möjligt sköts digitalt.

 • Mia Jansson med sina medarbetare på FEST Ekonomi är inte bara grymma på att skapa glädje på sin arbetsplats. De får även sina kunder att känna sig som en del av familjen och hjälper dig både när det stormar, men också när solen skiner på ditt bolag igen.
  😊 Rekommenderar med ett varmt hjärta Fest Ekonomi

  Viking VVS Teknik AB

 • Bokslut

  Har du gjort bokföringen själv men behöver hjälp med årsredovisningen?

  Det fixar vi! Har du gjort årsredovisningen själv, men vill ha en sista kontroll? Det fixar vi också! Har du inte gjort någonting? Ja då löser vi bokslutet åt dig ändå. Oavsett om du har revisor eller inte, så kan det vara skönt att få någon som sammanställer bokslutet och tar fram en årsredovisning, och ser till så att den kommer in till Bolagsverket i rätt tid. Vi kan också verka som länken mellan dig och revisorn. Behöver du en revisor? Ja då kan vi hjälpa dig rätt här också, eftersom vi samarbetar med flertalet byråer i Helsingborg.

 • Skatteverket

  Har du gjort bokföringen själv men behöver hjälp med årsredovisningen?

  Genom att vi blir deklarationsombud för ditt bolag eller firma, så ger du oss full behörighet att se till så att alla dina ärenden kommer in till Skatteverket i rätt tid. Oavsett om det gäller momsdeklaration, arbetsgivaravgifter, inkomstdeklaration eller periodisk sammanställning. Vi kan också vara mellanhanden mellan dig och Skatteverket i övriga frågor

 • Budget och prognoser

  Du bör ha en plan för din verksamhet, och även en ekonomisk sådan.

  Vi hjälper dig att få koll på siffrorna - upprätta en budget, så att du har något att förhålla dig till. För att budgeten ska ha sin verkan, bör du även vara noga med uppföljningen. Vad var det som gick rätt? Vad finns det som vi behöver förbättra? Och vart var vi alldeles för blyga? Vi hjälper dig självklart med både budget, prognoser, och rapportering. Kan ni få er verksamhet att blomstra?

Vill du veta hur vi kan hjälpa dig och ditt företag, vill du veta mer om oss eller vill du ge oss feedback? Hör av dig till oss!

KONTAKTA OSS