Letar du efter någon som kan hantera din bokföring så du kan fokusera på det du är bäst på? Du behöver inte leta längre!

FEST Ekonomi är den personliga redovisningsbyrån som hjälper dig med ekonomiska sysslorna såsom bokföring, bokslut, deklarationer, löneadministration, fakturering osv men även rådgivning.

Är du sugen på en fika och vill höra mer vad vi har att erbjuda? Skicka iväg dina uppgifter nedan så lovar vi att kontakta dig och ge dig ett bra erbjudande, förutom att bjuda på fika vill säga. Jag heter Mia Jansson och det är jag, tillsammans med mina fyra kollegor som driver FEST Ekonomi framåt . Tillsammans har vi många års erfarenhet av ekonomiarbete där vi verkligen ger vårt bästa för att skapa så bra förutsättningar för våra kunder som möjligt.

Vi på FCH har kopplat in FEST Ekonomi för att få en bättre övergripande ekonomisk översikt då deras kompetensen är otroligt bred och hög. Vi känner att med deras hjälp har vi fått ordning på en väldigt spretig ekonomi.

Mattias Aamisepp Klubbchef FC Helsingborg

Anstånd med betalning av skatter

BLOGG

Vill du veta hur vi kan hjälpa dig och ditt företag, vill du veta mer om oss eller vill du ge oss feedback? Hör av dig till oss!

KONTAKTA OSS